T: 06–16820525 | E: info@jwsvitaliteit.nl

Positieve resultaten

 

 

 

 

 

Mevr. E.W. 45 jaar
Klacht: Fibromyalgie

“ Ik volg nu ongeveer 5 maanden APS Therapie. Twee behandelingen per week. Voordat ik met deze therapie begon, moest ik na een paar uur werken eerst thuis op de bank slapen om bij te komen. Nu kan ik na het werk nog een paar boodschappen doen. Ik ervaar minder pijn en merk dat ik daardoor ook beter in mijn vel zit. Het slapen gaat stukken beter. Ik word uitgeruster wakker.”

De heer T.S. 68 jaar
Klacht: Pijn in onderrug en vaak moe

“Na een paar weken APS behandelingen, voelt mijn rug minder zwaar aan. Ik kan mij beter bewegen, de pijn is duidelijk minder na een behandeling. Ook ben ik overdag langer actief. Slaap beter en voel me minder moe”

De heer G.S. 44 jaar
Klacht: pijn in onderrug, acuut

“Het schoot mij ineens, bij het opstaan, in mijn rug. Ik kon niet meer rechtop staan van de pijn. De APS therapeut heeft mijn rug diezelfde dag nog behandeld en ik kon het zelf eerst ook niet bevatten, maar na een behandeling van 32 minuten was de pijn totaal verdwenen. Heel bizar!”

Mej. M.W. 16 jaar
Klacht: onderrugklachten tijdens mijn periode

“Tijdens mijn periode heb ik last van mijn onderrug. Niet heel erg, maar een vervelend zeurend gevoel. Vaak neem ik een paracetamol, maar als deze is uitgewerkt komt de pijn weer terug. Tot ik voor kort geleden een keer APS Therapie heb geprobeerd in plaats van een pijnstiller. En het hielp heel goed. Na de behandeling was de zeurderige pijn verdwenen en ook niet meer terug gekomen.”

De heer A.W. 45 jaar
Klacht: Erythema Nodosum

Door mijn auto-immuunziekte, heb ik last van terugkerende pijnlijke onderhuidse bulten en zwellingen. Het gebied rondom mijn enkelgewrichten zwelt op en ik kan door de pijn dan vaak niet zonder pijnstillers lopen. Doordat ik regelmatig met APS Therapie word behandeld, merk ik dat de zwellingen afnemen en daardoor ook de pijn.”