T: 06–16820525 | E: info@jwsvitaliteit.nl

APS Therapie en algemene gezondheid

APS Therapie wordt vaak toegepast wanneer er een klacht is. 6 weken na de laatste behandeling neemt de APS therapeut contact op om te evalueren hoe het met je gaat.

Na een behandelingsperiode, wanneer de klachten voldoende zijn afgenomen of zelfs zijn verdwenen, kun je er ook voor kiezen om preventief het lichaam te onderhouden met een APS behandeling. Dit kan zijn, eens per 2 weken, per maand, per 2 maanden, enz. Je bepaalt dit zelf.

APS Therapie ondersteunt de algehele gezondheid van je lichaam.

APS behandelingen worden ook toegepast bij fanatieke sporters. Het spierweefsel wordt beter doorbloed waardoor na het sporten spierweefsel sneller herstelt en daarmee verklein je de kans op spierpijn. Mocht er onverhoopt toch sportblessures zijn opgelopen, dan is de kans groot dat de APS behandelingen sneller aanslaan. Dit komt doordat de celcommunicatie tussen weefselcellen al is ‘voorbereid’ Topsporter Boris Becker bijvoorbeeld behandelt zichzelf met APS Therapie voor sneller herstel na een wedstrijd.

APS Therapie kan zonder problemen worden gecombineerd met andere therapieën voor het bewegingsapparaat. Sterker nog het kan het herstelproces juist bevorderen.