T: 06–16820525 | E: info@jwsvitaliteit.nl

Tarieven

JWS voor Vitaliteit biedt ambulante behandelingen. Dit houdt in dat de APS Therapeut bij jou aan huis komt voor de behandeling. Het voordeel is dat je je lichaam niet extra hoeft te belasten als je last hebt van lichamelijke (pijn)klachten. Het nadeel is dat je minder privacy hebt als je op dat moment niet alleen thuis bent.

Wij behandelen op de zaterdag in een praktijkruimte te Etten (Dorpsstraat 3). Deze ruimte biedt rust en privacy. In deze behandelruimte staat een behandelstoel en een behandeltafel en afhankelijk van de klacht kan zo de cliënt worden voorzien van optimaal comfort.

Tarieven

Set plak-elektroden                                4 stuks                     €  15,00

Intake incl. behandeling                       Ca. 60 minuten        €   65,00

APS behandeling                                   Ca. 45 minuten       €   49,50

 

Tarieven zijn incl. de geldende btw. Bij behandelingen aan huis geldt dat er binnen een straal van 15 KM vanaf Gendringen geen reiskosten c.q. KM-vergoeding wordt gerekend.  Na iedere behandeling ontvang je een rekening per mail/post. Deze kun je dan indienden bij je zorgverzekeraar.

Er zijn verschillende zorgverzekeraars die APS Therapie vergoeden. Klik op onderstaande lijst om te zien of jouw verzekeraar er bij staat.

 

Vergoedingen zorgverzekeraars 2017